Workshop top prestaties (en herstel)

Presteren en beter worden

Prestaties neerzetten en door trainen beter worden, zonder blessures of burn-outs.

Leren van sport

Wij moeten dagelijks presteren. Op ons werk en thuis; altijd wordt er wel iets van ons verwacht. Best een contrast met de topsporters die weken/maanden toe kunnen werken naar een prestatie en daarbij een, voor die prestatie optimale weg, kunnen uitstippelen. Sommige sporters hoeven maar eens per vier jaar echt te pieken.

We passen lessen uit de sport toe op de dagelijkse praktijk van presteren op het werk en de prestatie- en herstelbalans die daarbij hoort.

Sporten en een ‘gewone’ baan zijn niet hetzelfde. Toch kunnen we veel leren van de regels en wetmatigheden van de sport en; veel topsporters moeten ook werken/studeren/een huishouden draaien naast de sport, net als vele andere net-niet topsporters. 

Organisatie en individu

“Wat we gemeen hebben is dat we allemaal te maken hebben met de balans tussen trainen, herstellen en presteren. Ieder op zijn of haar eigen vlak en in zijn of haar eigen wereld.”

Hoe ga je als organisatie of individu om met de balans tussen trainen, herstellen en presteren?

Hoe wordt je als organisatie en/of als individu beter?

Hoe blijf je presteren zonder overbelasting?

Workshops en begeleiding

Deze vragen beantwoorden we in de workshops en de één op één begeleiding. Je kunt kiezen uit een workshop in een groep in een organisatie en/of team en begeleiding voor jou als individu.

Workshop groepen

Begeleiding individuen

Altijd persoonlijk, maar tussen afspraken door ook veelvuldig digitaal contact.

Meer informatie

Bel: 02046369237

Mail: info@leanfigures.nl

Of vul vrijblijvend het contactformulier in.